Kites Symposium 2018

Päivä ja aika: 24.10.2018, klo 9–18
Paikka: Radisson Blu Royal Hotel
Runeberginkatu 2, Helsinki

Kites Symposium tulee taas

Jokavuotinen Kites Symposium järjestetään jälleen tutussa Radisson Blu Royal -hotellissa ja sen loistavasti toimivalla Ballroom-konferenssialueella.

Kites Symposium kerää vuosittain Helsinkiin yli 100 osallistujaa Suomesta ja ulkomailta.  Menneinä vuosina olemme avanneet ovia digitaalisuuden maailmaan sekä pohdittu kansainvälisyyttä ja kansainvälistymistä Suomessa ja maailmalla. Aiempien vuosien symposiumit ovat olleet innoittajina tämänkin vuoden symposiumin järjestämiseen: jatkamme samaan malliin osallistujien kiittävän palautteen siivittämänä.

Kuten aiemminkin, myös tämän vuoden ohjelma tulee olemaan mielenkiintoinen ja antamaan paljon Symposiumiin osallistuville. Kokoamme jälleen kaksi rinnakkaista trackia – toisen joka keskittyy (kieli-)teknologiaan ja toisen, joka liittyy liiketoimintaan. Lisäksi aamupäivän ja iltapäivän Keynote-esiintyjiksi luvassa tunnettuja huippupuhujia.

Symposiumin puhujat pyritään vahvistamaan hyvissä ajoin. Pysy siis kuulolla – tulemme päivittämään Symposiumin ohjelmasivuja sitä mukaa kuin puhujat varmistuvat.

Merkitsethän 24.10.2018 jo kalenteriin!